Tue, 25.06.2024
Компютърна поддръжка

Компютърна поддръжка от ITD Smart Без значение какъв бизнес управлявате, Вие разчитате на съвременните технологии, за да постигнете успех и да бъдете конкурентни.

ITD Smart - Support

Компютърна поддръжка от ITD Smart

Без значение какъв бизнес управлявате, Вие разчитате на съвременните технологии, за да постигнете успех и да бъдете конкурентни.

Много голяма част от малките и средни фирми подценяват и пренебрегват нуждата от професионална компютърна поддръжка или са въобще без такава, или разчитат на ниско квалифицирани хора, докато целия им бизнес зависи от изправността на компютрите, целостта и сигурността на данните им. В този случай фирмите биват управлявани от проблемите и всичко е спешно и непланирано, вместо те да управляват проблемите и да са подготвени за тях.

Ние Ви съветваме: Не бъдете една от тези фирми, избегнете тази статистика и оставете на нас да се погрижим за сигурността и изправността на компютрите Ви. Компютърната поддръжка е много важен аспект за всеки съвременнен бизнес.

Ние сме екип от професионалисти с богат опит зад гърба си. Имаме десетки изградени и гладко функциониращи информационни инфраструктури, които поддържаме и управляваме в момента. Нашите проекти са от мънички и леснички за няколко компютъра, до големи сложни хетерогенни системи за стотици компютри. Нашите клиенти се радват на професионална компютърна поддръжка, бърза реакция и навременно отстраняване на неизправностите.

Ние обслужваме, както средни, така и малки фирми. Имаме клиенти от различни сфери на бизнеса, но системите, проблемите и инфраструктурата, като цяло е почти еднаква, защото всички искат сигурност, надеждна поща, защита от атаки, архив на данните и лесно достъпна работна платформа за служителите.

Няма две еднакви фирми...., докато едни имат нужда от постоянно присъствие на системен администратор и постоянна компютърна поддръжка, други имат нужда да се свърши нещо рутинно веднъж месечно и трети, който имат нуда от човек няколко пъти в седмицата. Без значение Вие от кой тип фирми сте, ние сме професионалистите, на които можете да разчитате.

За повече информация се свържете с нас през страницата Контакти или се обадете на 0887 288846Начало /  / Компютърна поддръжка