Wed, 29.05.2024
Промоция - Есенно почистване на компютри

Промоция - Есенно почистване на компютри - само за 25лв. вместо за 60лв.

ITD Smart - Промоция

Промоция - Есенно почистване на компютри - само за 25лв. вместо за 60лв.


Листата окапват, тиквите узряват, дъждецът барабани по прозорците - време е за есенно почистване....на Вашите компютри.

Задръстванията отново започнаха, но не само по кръстовищата, а и по компютрите. Прекрасното лято освен красиви спомени и тен Ви е донесло и доста прашинки, песачинки, власинки и всякави други -инки в охладителната система на Вашия компютър. Да не забравяме и чудесните приложения, които сами открихте и решихте да изпробвате..., само където май вече не са толкова интересни и сякаш копютърът Ви не работи така добре, както преди.

Нека, нито есента, нито прегряващият компютър Ви натъжават, НИЕ имаме РЕШЕНИЕ за Вас. Разбира се, не можем да спрем есента, нито да върнем лятото, но можем да Ви поканим на чаша горещо кафе и да почистим компютъра Ви.

Есенното почистване на компютри включва:

Разглобяване на компютъра
Почистване на замърсените елементи
Подмяна на термо паста
Подмяна на термо подложки
Сглобяване на компютъра

*При наличие на хардуерен проблем, ще бъдете запознати с него, както и с възможността, срока и цената на отстраняването му, като заплащате само резервните части без труда!

При желание на клиента:

Почистване от ненужен софтуер
Проверка за зловреден софтуер
Оптимизация на системата
Консултация за ъпгрейд или други технически съвети
....замалко да пропуснем - и чаша горещо кафе

*При наличие на софтурен проблем и нужда от преинсталация, ще бъдете запознати с аргументите за това, както и за срока и цената на услугата, която включва архивиране на личната ви информация и трансферирането и обратно след преинсталацията.

Услугата се извършва с висококачествени материали и инструменти на водещи производители, доказали надеждността на своите продукти през годините!

Доставка:

Компютърът си можете да донесете/вземете на място в офиса или да изпратите/получите по куриер (за ваша сметка, разбира се).

Бонус:

Клиентите възползвали се от офертата получават постоянна отстъпка от 3-6% при покупка на офис техника, сървъри, софтуер и много други и до 30% от консултантските услуги и труд.

...И есента вече изглежда много по-прекрасна......, но идва зимата, когато освен снежни човеци ще правим и нови сгряващи тялото и душата промоции.

Цена:

Парите са създадени за харчене, но напоследък е модерно и да се пести. И понеже ние обичаме да сме модерни, ще ви спестим почти 60% от стойността на услугата и ще заплатите САМО 25 лв.

Заявте своето желание за есенно почистване:

Тел: +359.886.95.66.99

Email: help@itdsmart.com

Facebook: https://www.facebook.com/itdsmart

Адрес: бул. Цариградско шосе 135, Бизнес сграда Офис Експрес, ет.2, офис: ITD Smart

Очакваме Ви!
Начало /  / Промоция - Есенно почистване на компютри