Tue, 25.06.2024
Директорийни услуги

Директорийни услуги - ActiveDirectory DomainServices (AD DS) AD DS е основата върху, която се гради и контролира мрежовата сигурност в информационната инфраструктура, като отговаря за аутентикирането на потребителите и компютрите във Вашата организация.

Компютърна поддръжка от ITD Smart

Директорийни услуги - ActiveDirectory DomainServices (AD DS)

AD DS е основата върху, която се гради и контролира мрежовата сигурност в информационната инфраструктура, като отговаря за аутентикирането на потребителите и компютрите във Вашата организация.

В допълнение, директорийната услуга Ви предоставя механизъм за централизирано управление на ресурсите и тяхната достъпност.


За да се разработи и имплементира успешен дизайн на директорийната услуга, нашите консултанти трябва да се запознаят с Вашите нужди, за целта ще Ви зададем редица въпроси, а Вие трябва да вземете много решения и цялостната стратегия да бъде изяснена. Също така трябва да се обърне внимание и да се вземат в предвид редица съществени фактори, като производителност, сигурност, възможност за управление и разрастване на инфраструктурата.
Ние ще дадем най-доброто от себе си, за да изградим Вашата инфраструктура, следвайки най-добрите практики.

Дитекторийните услуги са почти задължителни във всички организации, чрез тях може да управлявате достъпа до файловия си сървър и кой потребител, кои папки може да вижда, отваря, чете, пише, трие и т.н., или да контролирате кой потребител на кой принтер може да отпечатва документи, това е полезно ако имате по-специален принтер със скъпи консумативи и не искате да е достъпен до други потребители, освен за тези, за които е предназначен.

Голяма част от приложенията имат интеграция с директориините услуги и освен за логване в компютъра и достъп до файловия сървър, потребителя може да достъпва и фирмените приложения, без да е нужно да помни различни пароли, което излага на риск организацията Ви.Начало /  /  / Директорийни услуги