Sun, 14.04.2024
Veeam

Защото да изберете Veem? Защото той просто работи! Многократно награждавано решение за архивиране на Hyper-V и VM Ware!

Backup powerd by Veeam

Защото да изберете Veem?

Защото той просто работи! Многократно награждавано решение за архивиране на Hyper-V и VM Ware!

Ако сте заети да развивате и управлявате бизнеса си, и защитата на ИТ инфраструктурата Ви се струва непосилна задача. Имате нужда от нов вид решение - Veem се възползва от новите технологии, като виртуализация, модерени сторидж решения и облачни услуги. Veeam Availability Suite ще се погрижи за защитата на информацията Ви, като ви подсигури с бекъп, репликация и множество опции за възстановяване. Veeam е решение, проектирано да достави наличност на услугите, като Ви предлага надеждността, която Ви е нужда да защитите жиртуалната си инфраструктура. Спрете да губите ценно време и данни опитвайки се да управлявате остарели бекъп решения. Преминете към Veem сега и спете спокойно!

Какво представлява Veeam Availability Suite? Наличност на всички услуги и приложения!

Veeam Availability Suite комбинира функционалностите за backup, restore и replication на Veeam Backup & Replication с напредналите функционалности за мониторинг, репортинг и планиране на капацитета на Veeam ONE. Veeam Availability Suite Ви дава всичко от което се нуждаете, за да защитите надеждно Вашата VM Ware и Hyper-V инфраструктура, чрез:

  • High-Speed Recovery - бекъпа е нищо, ако не може да бъде възстановен. С Veeam може да възстановите информацията по много начини, тъй като покрива реално, всеки начин, по който може да визстановите данните си: Instant VM recovery, Instant File-Level Recovery, Veeam Explorers for AD, SQL, Exchange, Sharepoint.
  • Verified Protection - с технологията Sure Backup, Veeam валидира възстановяемостта на вашите бекъпи, всеки път, за всяка машина. След като пиключи бекъп задачата, Sure Backup стартира всяка виртуална машина автоматично в изолирана среда и проверява, дали зарежда операционнта система, мрежовия статус и статуса на приложенията, накрая гаси машната и изпраща репорт, който потвърждава, че бекъпа е възстановим.
  • Complete Visibility - Veeam Ви предоставя инструменти, с които да наблюдавате здравето и производителността, за да планирате Вашата бекъп инфраструктура.
  • и други

С Veeam Вашия бизнес е Always-OnНачало /  / Veeam